Groepsdiners

Groepsdiners

Vanaf

  • 15 personen
  • 32,50 per couvert

Bent u op zoek naar een culinaire groepsdiner ervaring op Ameland? Bij Restaurant de Klimop bieden wij diverse menu-opties voor groepen vanaf 15 personen, vanaf slechts €32,50 per couvert.

Ons Wadloop menu is een heerlijk 2-gangen menu, verkrijgbaar vanaf €32,50 per couvert. Het menu is geïnspireerd op de Waddenregio en wordt samengesteld met verse en lokale ingrediënten.

Het Amelander menu is een verrukkelijk 3-gangen menu, verkrijgbaar vanaf €42,50 per couvert. Het menu bevat lokale ingrediënten van het eiland en wordt bereid met respect voor de seizoenen.

Ons Wad menu is een culinair 4-gangen menu, verkrijgbaar vanaf €50,- per couvert. Het menu wordt samengesteld door onze keukenbrigade, volgens de laatste inspiratie en met respect voor de natuur en omgeving.

Onze keukenbrigade werkt enkel met verse en lokale ingrediënten om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden. Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met de seizoenen, zodat wij u een menu kunnen aanbieden dat perfect past bij het moment en de omgeving.

Bij Restaurant de Klimop staat gastvrijheid en kwaliteit voorop. Onze ervaren medewerkers staan klaar om uw groepsdiner tot een groot succes te maken, of het nu gaat om een zakelijk diner, familiefeest of andere gelegenheid.

Kortom, als u op zoek bent naar een culinair groepsdiner op Ameland, neem dan contact op met Restaurant de Klimop. Wij bieden diverse menu-opties vanaf €32,50 per couvert, samengesteld met respect voor de seizoenen en lokale ingrediënten.

Impressie

Mensen op terras bij restaurant klimop
Gezellig ingedekte tafels klimop

Impressie

Wad'n keuken, de lekkerste bitterballen van Ameland.
Heerlijke frisse Smoothie met sinasappel bij Restaurant de Klimop Ameland

Alvast reserveren?

Wilt u zeker zijn van een heerlijk diner of lunch? Reserveer dan alvast uw tafel via Whatsapp.

openingstijden 

Maandag 12.00 - 22.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 - 22.00 uur
Donderdag 12.00 - 22.00 uur
Vrijdag 12.00 - 22.00 uur
Zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Zondag 12.00 - 22.00 uur

× Hoe kan ik je helpen?