Feesten

Feesten

Vanaf

  • 15 personen
  • Neem contact op voor maatwerk

Welkom bij Restaurant de Klimop, uw perfecte partner voor feesten en partijen op Ameland!

Wij begrijpen dat het organiseren van een feest of event veel werk en stress met zich mee kan brengen. Daarom bieden wij een complete dienstverlening aan, van A tot Z. Wij nemen niet alleen de organisatie van het feest op onze locatie op ons, maar ook het voorbereidende werk.

Wij kunnen u helpen bij het verzorgen van de uitnodigingen, het regelen van de juiste (live)muziek of andere vormen van entertainment en het samenstellen van een partnerprogramma. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de details en kunt u volledig genieten van uw feest of event.

Bij Restaurant de Klimop geloven wij dat een goed feest of event een goede voorbereiding vereist. Daarom bieden wij maatwerk aan, zodat uw gasten optimaal kunnen genieten van uw feest of event. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid, wij zorgen ervoor dat uw feest of event een onvergetelijke ervaring wordt.

Wij bieden verschillende arrangementen aan die volledig naar uw wensen en budget kunnen worden aangepast. Onze ervaren en professionele medewerkers staan klaar om u te helpen bij de planning en organisatie van uw feest of event.

Kortom, als u op zoek bent naar een unieke en zorgeloze ervaring voor uw feest of event op Ameland, neem dan contact op met Restaurant de Klimop. Wij zijn er om uw dromen werkelijkheid te maken en uw feest of event tot een groot succes te maken!

Impressie

Het mooie grootte terras van Restaurant de Klimop Ameland

Impressie

Fris taartje bij restaurant klimop ameland
Mensen op terras bij restaurant klimop

Alvast reserveren?

Wilt u zeker zijn van een heerlijk diner of lunch? Reserveer dan alvast uw tafel via Whatsapp.

openingstijden 

Maandag 12.00 - 22.00 uur
Dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 - 22.00 uur
Donderdag 12.00 - 22.00 uur
Vrijdag 12.00 - 22.00 uur
Zaterdag 12.00 - 22.00 uur
Zondag 12.00 - 22.00 uur

× Hoe kan ik je helpen?